the Preparation

DSCN2768_2687

Bij de reis komt heel wat voorbereidingswerk. We hebben ten eerste geld nodig en hiervoor hebben we beiden een half jaar gewerkt. Tussen het werk door hebben we enkele belangrijke zaken moeten regelen: eerst en vooral hebben we uitgezocht waar we overal heen kunnen met de auto, hoe we de reis precies zullen maken, of we de auto ergens kunnen doorverkopen, en of we al dan niet zullen terugkeren met ons vehikel. Op het moment dat we beslisten op reis te gaan hadden we nog geen wagen dus is er ook heel wat tijd geslopen in het vinden van een geschikt voertuig. Eenmaal we wisten waar we naartoe zouden gaan, hoe en waarmee, moesten we nog de papieren hebben waarmee we alle landen zouden binnen- en buiten kunnen.

Auto

Traject

Visa en andere documenten

Info

Advertenties

One response

23 06 2010
Tante Dees en Gaëlle

Hallootjes,
gister een leuk kaartje gevonden tussen de post. Heeft al een speciaal plaatsje op ‘den dressoir’ gekregen. Ik voel sedert maandag met jullie mee. Vanuit de keuken heb ik uitzicht op een rotsachtig, dor en troostloos gebied. Maar er is verbetering in het vooruitzicht. Francis is zich aan het uitleven in mijnen hof…
De laatste schoolweek heeft zich ook ingezet. Ik vroeg me af hoe het de kindjes die jullie op jullie reis tegenkomen stellen. Hebben die ook onderwijs zoals hier? Begint bij hen ook ‘de grote vakantie’? Hebben jullie, naast het bezoeken van gebouwen en ruïnes daar al mee te maken gehad? Ik ben alvast benieuwd om daar ook eens iets over te vernemen.
We geven jullie alvast een warme zonnige groet vanuit het kleine Belgenlandje. Jaja, het is hier ook behoorlijk warm(+/-25°)
Tante Dees en Gaëlleke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: